Over mij

Ik ben, net als jij gevormd door alles wat ik heb gedaan en meegemaakt in het leven. Ik ben opgeleid als orthopedagoog & GZ-psycholoog (gezondheidszorg psycholoog). In de loop van de jaren ben ik onder andere emdr practitioner geworden en geschoold in diverse trauma behandelingen. Tevens geschoold in NLP-master (neuro linguïstisch programmeren) en heb ik afgelopen 25 jaar menig intuïtieve opleiding gedaan.

Waar het kan, verdiep ik me en doe ik kennis en ervaringen op die me passen.

Als GZ-psycholoog ben ik al zo lang als ik me kan herinneren gefascineerd door het kijken naar mensen met de vraag: wat maakt dat ze doen wat ze doen? Zelfs als gedrag ze verdrietig maakt, wat maakt dan dat ze ermee doorgaan! Wat maakt dat sommige mensen zo vaak goed in hun energie zitten? Wat doen zij anders? Welke beelden of gedachten maken dat je de binnen- of de buitenwereld ervaart op je eigen specifieke manier? Hoe beïnvloeden, de vaak onbewuste beelden je dagelijkse leven?

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn kennis te verdiepen. De laatste jaren staat mijn ontwikkeling in het teken van de combinatie van (trauma)behandeling geïntegreerd met intuïtieve ontwikkeling. Ik integreer in de ontmoetingen reguliere methodieken zoals Emdr met intuïtieve technieken.  Intuïtieve technieken is een verzamelbegrip voor meditatie, geleide visualisatie oefeningen en mentaliseren (werken met de innerlijke beelden/overtuigingen, wensen en gevoelens, waar je blij van wordt of last van hebt).