Coaching

De coaching kan van diverse aard zijn, maar gaat uit van jouw vraag. Met als richting groeien in bewustzijn en/of veranderen waar nodig of gewenst.

Soms zijn er ondermijnende denkgewoontes die gebaseerd zijn op aannames die ooit voor je werkten. Bijvoorbeeld dat een bepaalde angst niet meer reëel is (wel toen je jonger was), maar dat je veel van wat er op je afkomt nog wel vanuit de angstige kant bekijkt en voelt.

Het kan ook zo zijn dat je binnenwereld al veranderd is maar je het nog niet in de buitenwereld kan zetten en er “bewust of onbewust” nog oude ervaringen dwars zitten zodat je niet het levensplezier hebt wat je zou willen hebben.

In de coaching combineer ik gesprekken met oefeningen, intuïtieve technieken zoals mentaliseren en meditatie en NLP (werken met overtuigingen die belemmeren, of ooit de beste keuze waren maar nu niet meer dienen).

Kortdurende behandeling

Je draagt beelden en emoties bij je die je klachten geven in je dagelijkse leven. Deze ervaringen liggen mogelijk al langer in het verleden maar hebben nog invloed op je denken en voelen. Emdr kan onder andere hierbij helpen om de impact van deze gebeurtenissen minder groot te maken. Of je te ondersteunen om bijvoorbeeld je klachten te verminderen zodat er meer ruimte komt voor de dingen die je wilt doen er meer levensplezier ontstaat.

Supervisie

Beroepsgerichte supervisie

• Specifiek supervisie voor GZ-psychologen werkzaam binnen de VG-sector

• Beroepsgerichte supervisie met persoonlijke begeleiding met als doel reflectie op je persoonlijke functioneren.